Shhhh, Mike här 🤫 Amanda vet inte att jag gör denna sidan, hon vill såklart vara med men har haft så mycket annat att göra så det har inte blivit av än.

Men det finns för mycket skapelser från henne att imponeras av som hon knappt bryr sig om för hon är redan på nästa projekt. Så det minsta hon förtjänar tills denna sidan blir komplett som min är att göra denna lilla markering och ha hennes Makeup-instafeed här.

Hon är en stilguru. En fenomenal stil-maskin som är lika skicklig på att klä en julgran snyggt som hon är på att klä sig själv snyggt i sin helt egna stil som saknar mall eller regler. Jag får uppleva njutningen av att hon är hemmets interiour designer. 

Förutom det estetiska ögat som är den röda tråden så är hon precis lika gränslöst kreativ som jag, skapa musik, skapa smycken och annat i lera, målat sen hon var barn. Nu har målandet, känslan för stil och upplevelse, kreativiteten och kunskapen inom fotografi, allt detta mynnat ut i att hon utbildat sig till MUA (makeup-artist).  Vad hon aldrig kommer vilja skryta om är att hon fått högsta betyg på praktiskt taget varje uppgift och sminkning under hela utbildningen. Nedanför är hennes rätt nystartade instakonto för makeup.

Vi använder kakor som alla andra, samma standard. Vill du ändå veta mer så klicka Läs mer, annars Acceptera  Läs mer