Barberarns tjänster

Frisörens meny, barbeur à la carte,
barberarns tjänster.


Välkommen till kärnverksamheten, det är barberarns tjänster som blommat ut till den målade betongen det är idag. 
Läs den långa historian om mina tidigare erfarenheter här!

Klippning 499 :-

Klippning enligt önskad frilla från klassiska stilar till trendigt just nu, till skinfades. Existerar håret så fixar jag det.

Allt är välkommet!

old money, proper haircut, classy, stylish, upper class, barberarns tjänster
Mullet, mullet haircut, fade, modern mullet, faded mullet, barberarns tjänster meny malmö
pompadour, skinfade, fade, rockabilly, industrial piercing, sepia, barberarns tjänster
curly hair, lockigt hår, lockig frisyr, barberarns tjänster
old money haircut, nineties style, nineties haircut, mcdonalds haircut, barberarns tjänster
skinfade, fade, pink hair, curly, barberarns tjänster

Skäggfix 299 :-

Skäggfix: För alla med ansiktshår eller dess avsaknad! Från den vildaste skog till den slätaste öken – jag fixar stilen… eller icke-stilen!

Behöver din ansiktspäls lite kärlek? Eller kanske din kind är redo att glänsa som en polerad bowlingkula? Oavsett om du siktar på en manlig man eller en slät bebis, är detta tjänsten för dig.

Inget skäggstrå är för litet, ingen skäggdröm för stor! Jag tar hand om allt från mustasch till helskägg, med precision som en skicklig trädgårdsmästare. Och för dig som föredrar det renrakade livet? Oroa dig inte, mina maskiner är så skarpa att de skulle kunna raka en skalbagge utan att störa dess vingar. Vill du lyxa till rakningen och få en slätrakning enligt den gamla skolan? Då är ”Skäggspa” rätt tjänst.

Så, oavsett om du är en skäggkonnässör eller en slät kind-aficionado, låt oss ta hand om ditt ansikte. Du kommer att lämna bunkern med ett leende (och kanske lite mindre ansiktshår).skägg, beard, sharp, skäggtrim, beard trim

Full behandling 699 :- (Mest bokad bland barberarns tjänster)

100kr rabatt om du hittar alla dad jokes! 50kr rabatt om du missat max 2. 

Mike är alltså inte full i utförandet av tjänsten, när han är full går det inte att boka tid. Han kan bli lite salongsberusad men går aldrig över gränsen. I studion är han alltid under och lika vass på att klippa. Du själv kommer ju också att bli förfriskad!

Denna tjänst är huvudsakligen en klippning & en skäggfix, med många fördelar & bara en nackdel som ändå ska klippas.
Att jobba med en överblick av helheten är bättre då håret är estetiskt sammanflätat med skägget & det leder ofta till att resultatet blir snyggare än om man delar upp håret & skägget på olika tillfällen. Samtidigt får du mindre huvudbry av att ha gjort allt i en sittning & mäncykeln blir mer synkad om skägglossningen sker samtidigt som håret klipps.

När du inte längre kan hålla huvudet kallt, då vet du att det är den där tiden på månaden.

pompadour, skägg, pomp full treatment, barberarns fulla behandling, barberarns tjänster, frisör, skägg, meny
freestyle, lockigt, taper fade, full treatment, barberarns tjänster, meny, frisör, malmö
skäggfix, sidbena, stort skägg, skarpt

Ja, det är en hårfin gräns mellan humor och brist på professionalism, men om budskapet når fram så är det huvudsaken. Det gäller att lägga av när skämten börjar bli håribla så man inte tappar ansiktet utan kan hålla huvudet högt när man att axlar rollen som seriös barberare… även om kunden har huvudrollen.

Allt hår ovanför tröjkanten behandlas, bryn, öronhår & övriga oönskade utväxter. Mitt jobb slutar vid tröjkanten så om håret fortsätter ner så kommer jag rekommendera en trimning hemma så att du sedan kan gå helt rakryggad.
Du blir alltså hårresande snygg & låter mig ta hand om huvudverken.

Dessutom till ett förmånligare pris! Delvis för att vi skär ner på tiden & delvis på mer hår så nyttjas rotavdraget.

Som barberare så gillar jag raka bud & utan att dra alla över en kam så friserar jag inte sanningen när jag påsthår att tjänsten är en toppen-behandling som gillas skarpt av alla, vissa tappar hakan i spegeln.

Så har man hår & skägg samt huvudet på skaft, då klipper man till!

Klippning småbarn 2000 :-

När det gäller småbarn, med undantag för vissa lugna lydiga gudagåvor, så är det inte bara mitt hantverk man betalar för.

Faktum är att man betalar inte alls för mitt hantverk eftersom jag FÅR INTE ENS UTFÖRA MITT JÄVLA HANTVERK pga såhär går det till:

– barnet flyttar huvudet ständigt skrikandes

– barnet lossar på kappan skrikandes

– barnet får ner håret under kläderna pga lossad kappa, skrik-gråtandes

– barnet gråter …… skrikandes för de tror att min trimmer är en motorsåg och att jag ska döda dem

– barnet kommunicerar inte med ord, jag pratar inte skrikiska så vi är 0% överens

– jag hamnar i trubbel om jag binder fast barnet och sätter munkavel

– jag inser mardrömmen jag befinner mig i och hur länge den har pågått, skrikandes inombords.


Det är helvetet för barberaren.
Tydligen inbillar sig barnet också att hen är i helvetet. Föräldrarna är i helvetet pga skam och skuld när de ser mig kämpa för det goda och ärkefienden är deras barn, ondskan. 

Bara klipp barnet med kökssaxen hemma gratis så länge det bara går eller gå till en konkurre…. en annan salong, där de har barnpris som är lägre 🥴… vill ni till varje pris låta mig klippa så har jag också barnpris, fast på rätt håll.


Det finns såklart undantag så om du vet att ditt barn är easy peasy så boka tjänsten ”klippning” med priset som en vanlig klippning.Småbarn ondska klippningar barnfrisyr, barnfrisör, djävulens barn, barn
klippning små barn dyrare, 2000 kr, kaos

Återbesök 299 :-

För att använda denna tjänst så måste något av dessa två sammanhang gälla:
(försöker du fuska så kommer jag säga NAAAAAAAJ ÄNTE ÅKEJ!)

1. För dig som blivit klippt hos mig och vill fräscha till det under de 2-3 följande veckorna. Passar för dig som klipper dig rätt ofta (1 gång/månad minst), då kan du behålla skärpan utan att betala fullpris flera gånger i månaden.

Jag skärper till ev. linjer, putsar till håret eller skägget om det behövs eller gör en ny fade. Du kan göra en freshup oavsett vilken klippning/skäggtrimning du gjorde senast och jag håller stilen i trim helt enkelt.

2. Vi har bestämt ett mål ihop, t.ex. att låta håret växa för en viss frisyr/skägg men du behöver ändå bli uppfräschad då och då. Eller om vi har en annan deal så kommer jag referera till denna tjänsten när du ska boka.


Snagg med skäggfix 449 :-

Populär tjänst bland de som drabbats av gravitationens krafter så att hårväxten dragits ner från övre till undre halvan av huvudet.

Det är främst en skäggtrimning, men i eftersom du ändå sitter i stolen och trimmern är varm så passar vi på att snagga utväxten på huvudet också.

snagg, skäggtrim, klippning, skägg, frisör, barberar, barberarns tjänster, meny, malmö

Snagg 199 :-

Den enklaste och snabbaste klippningen, max två längders snaggning runt hela huet. Självklart med smooth nacke & snygga linjer runt örat etc.

Och för dig som tänker ”äh det där kan man fixa själv, gratis” så är min kommentar – NAJ. Man ser en betydlig skillnad på ett hemmagjort försök till nån form av jämnhet och en clean perfekt jämn snagg med snygga linjer utförd av någon med erfarenhet av hårs olika beteenden och riktningar i utväxten.

Jag vet inte hur många hemma-snaggare jag har fått rädda under mina år som barberare, men det är många…


snagg, trimmer, blond, tjej med snagg

Buzz cut 299 :-

En hel-trimning men mer sofistikerat än snagg. Man väljer ett par olika längder till skillnad från snagg som är samma längd överallt.

Exempelvis lite längre trim på toppen och en fade på sidorna är en typisk buzz cut.

Buzz cut, skinfade, fade, smooth, non binary, icke binär

Skäggspa

Gammeldags renrakning eller skägg/hudvård med endast rakning där du önskar.

Pågår ca 40 min.

1. Äkta varm handduksbehandling med 2 omgångar varm handduk, med rätt värme och fuktighet, UV-värmd som dödar ev. bakterier.
2. Behandling med nyttiga produkter typ oljor/krämer, det som passar just dig, både för hud och skägg. Eventuell helrakning.
3. Kall handduk som stänger porerna och ger känslan av ihopknuten säck.
4. Kan gå all in och ha spa-musik igång och tända ljus om så önskas.

Åtminstone släcker jag led-armaturerna ovanför stolen så du slipper stirra rakt mot tusentals lumen när du ligger tillbakalutad och ska koppla av.
Välj isåfall tilläggstjänsten ”Spa viben” i nästa steg!

Behandlingen har en underskattad och märkbart lugnande effekt på sinnesron som du kommer känna när det är klart.

Obs. Det slutar förvisso mer eller mindre lyckligt, men efterfrågan på
”happy ending” eller andra liknande tjänster undanbedes.

Väl mött.

skäggspa, skägg, varm handduk, hot towel, behandling, lyx
skäggspa, skägg, varm handduk, hot towel, behandling, lyx, barberarns tjänster, frisör meny, malmö

Vem vet 6’000’000 :- (Vet inte om detta hör hemma under barberarns tjänster men…)

Tänk så råkar just du som läser detta vara ekonomiskt fullständigt oberoende och bestämmer dig för att boka och sedan komma och betala, bara för att du kan och för att det är helt sjukt typ.

Jag kan annars också skicka en faktura på mail om du inte pallar komma hit för mina 6 millar. (Fakturaavgift på 60 kr tillkommer)

Du är dock självklart välkommen så vi kan plåta lite schyssta frames på the happening för det kan nog bli en snackis, men jag tar 750kr för fotona.


Vi använder kakor som alla andra, samma standard. Vill du ändå veta mer så klicka Läs mer, annars Acceptera  Läs mer